Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Özel Bahçeşehir Koleji arasında, milli sporcu öğrenciler için “%100 Burslu Okuma” protokolü imzalandı. İl Müdürlüğümüz ile Özel Bahçeşehir Koleji arasında imzalanan protokol çerçevesinde, 3 ilköğretim, 3 ortaöğretim ve 3 lise olmak üzere toplamda 9 milli sporcu öğrenciye %100 burslu eğitim verilecek. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Özel Öğretim Kurumları arasında “Milli Sporcu Öğrencilerin Eğitiminde İşbirliği Protokolleri” imzalanmıştı. Bu protokoller ile ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi temsil eden ve ödül alan başarılı sporcu öğrencilerin, özel öğretim kurumlarında %100 burslu olarak eğitim görmeleri, eğitim ve öğretim süreçlerinin sporcu öğrencilerin ihtiyaçlarına göre düzenlenmesi, öğrencilerin kişisel, sosyal ve sportif gelişmelerinin sağlanması amaçlanmıştır. 

Bu kapsamda ilimizde de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Özel Bahçeşehir Koleji arasında, milli sporcu öğrenciler için “%100 Burslu Okuma” protokolü imzalandı. İl Müdürümüz Emrullah Güler ile Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Serdal Arslan tarafından imzalanan protokol çerçevesinde; 3 ilköğretim, 3 ortaöğretim ve 3 lise olmak üzere toplamda 9 Milli Sporcu öğrenciye %100 burslu eğitim verilecek.