Gençlik Merkezimiz gençlerin çevre temizliği konusunda duyarlılığını arttırmak, bu konuda topluma örnek teşkil etmek ve halka açık alanların temizliğinin sağlık açısından önemine dikkat çekmek amacıyla Gençlik Liderlerimiz ve Üye Gençlerimizle birlikte çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.
Çevre Temizliği etkinliğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müd. Ali KARTAL, Gençlik Merkezi Müd. Murat KARATAŞ, Namık Kemal Ortaokulu Müd. Nazım ALATAŞ ve Müd. Yardımcısı M.Ferit GERGİN katıldı. Çevre temizliğinin sonunda teşekkür konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali KARTAL: "Projeye katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu gerçekleştirdiğimiz projede ki amacımız tabi ki toplumu çevre temizliği hakkında bilinçlendirmek. Sembolik bir çöp toplama kampanyası yaptık. Projeyi genişleterek ilimizdeki diğer mahallelerde de aynı uygulamayı yapacaz. Atalarımızın da dediği gibi 'Herkes kendi evini temiz tutarsa bir köy temiz olur, bir köy temiz olursa bir il temiz olur, bir il temiz olursa bir memleket temiz olur.' Umarım bu başlattığımız proje devam eder. Hepinize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. 

Etkinliğe Katılan Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Nazım ALATAŞ ve Gençlik Merkezimize üye okul öğrencilerine teşekkür ediyoruz.