İl Müdürümüz Sn. Ali KARTAL yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sağlık ve esenlik içerisinde Ramazan Ayını milletçe idrak ederek, birlik ve beraberliğimizi gösterme imkanını veren bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bayramlar sevgi ve kardeşlik, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en coşkulu bir şekilde ortaya çıktığı günlerdir. Bayramlar bireyleri aynı düşünce ve duyguda buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınklıların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine vesile olmaktadır.

 

Bu özel günleri dayanışma ruhumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeli, bu bayramı sadece kendimiz ve ailemiz için yaşamamalıyız. Çevremizdeki yoksulları, hastaları, öksüz ve yetimleri, düşkün ve yaşlıları, engellileri, şehit ailelerini ve gazilerimizi, ilgiye muhtaç herkesi ziyaret ederek onlarla bayram sevincini paylaşmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm aziz milletimizin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum. "dedi.