Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Spor personeline iftar yemeği verildi. Personeller arasında birlik ve beraberliği sağlamak, kaynaşma ortamını yaratmak amacıyla verilen iftar yemeğinde yemek öncesi sıcak bir sohbet ortamı oluştu. Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan İl Müdürümüz ; “ Kurum içi kaynaşmayı artırmak Ramazan dolayısıyla böyle güzel bir iftar yemeğinde sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” Dedi.
Park Lokantasında verilen iftar yemeğine İl Müdürümüz Ali KARTAL, Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, Tesisler Şube Müdürü M.Şirin Karatekin, Personel Şube Müdürü M.Emin Aslan, Spor Şube Müdürü Hamdullah Kardaş, Spor Şube Şefi Ebru Alkes, Gençlik Merkezi Liderleri ve Gençlik Spor personelleri katıldı.
Verilen iftar yemeğine yaklaşık 100 personel katıldı. Yemeğe katılan davetliler; “Tanımadıklarımızı tanıma, tanıdıklarımızla da kaynaşma fırsatı bulduk. İl Müdürümüz Ali Kartal’a ve katkısı olan yönetime teşekkür ediyoruz.”’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.