Sayın Valimiz Seddar Yavuz, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından 2015 yılı faaliyet programı kapsamında, Adıyaman-Gölbaşı İlçesi Spor Salonu’nda düzenlenen “Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası” turnuvasına, ilimizi temsilen katılan sporcularımızı makamında kabul etti.
 
Başarılı sporcularımız Y.Emre Sertkaya ve Serhat Akçil’e, Boks İl Temsilcisi Eyüp Sezgin ile Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedrettin Korkmaz eşlik etti. Gölbaşı ilçesinde 7 gün süren 44 ilden 330 sporcu ve 38 hakemin, katıldığı “Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’na”  ilimizi temsilen katılan sporcularımız kendi kategorilerinde derece aldılar. Serhat Akçil 46 Kg’da,  Y.Emre Sertkaya ise 48 Kg’da  Türkiye 3.’sü  oldular.
 
Sayın Valimiz Seddar Yavuz, başarılı sporcuları tebrik ederek, onlara spor aktivitelerinde ve hayatlarında başarılar diledi.
 
Ayrıca sporcularla yakından ilgilenen Sayın Valimiz her türlü desteği imkânlar dâhilinde vereceklerini belirttikten sonra başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.