Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; 15 Temmuz Şehitleri Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşü ve Sancak Koşusu gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sancak Koşusu İl Müdürlüğümüzden start verilip  Sporcularımızın elden ele taşıdıkları Sancağımız kutlamaların yapıldığı Muş Kent Meydanı’nda Vali’miz Sayın Avni Çakır’a Milli sporcumuz Derya Kunur tarafından teslim edildi. Sancak Koşusu’nun ardından sporcularımıza ödülleri Valimiz Sayın Avni Çakır tarafından verildi.

Muş Vali’miz Sayın Avni Çakır, eşi Bahar Çakır Hanımefendi ile birlikte, Gençlik Merkezimiz tarafından sergilenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” temalı fotoğraf sergisini gezdi. İl Müdürümüz Mehmet Arif Taşdemir ve İl protokolü eşlik etti.

 “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı” etkinlikleri kapsamında Muş Kent Meydanı’nda düzenlenen Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Mehteran Takımı gösterileri Vali’miz Sayın Avni Çakır, eşi Bahar Çakır Hanımefendi, Muş Milletvekili Sn. Mehmet Emin Şimşek, İl Protokolü ve vatandaşlarımız tarafından çoşkuyla izlendi.