Muş’ta Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri 2024-2025 sezonun açılışını yaptı. Muş 1071 spor kompleksin de yapılan ve İl Müdürümüz Mehmet Arif Taşdemir’in katıldığı sezon açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

“HAKEMLERİMİZE GÜVENİYORUZ, ONLARI DAHA ÜST LİGLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ”
Düzenlene Törende konuşan il Müdürümüz Mehmet Arif Taşdemir, 2024-2025 sezonunun Ülkeye, Muş’a ve tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak şunları dile getirdi: “Şehrimiz her geçen gün sporla ilgili kendinden bahsettiriyor. Yoğun bir şekilde çalışarak Muş’u spor anlamında daha iyi yerlere getireceğiz. İnşallah bu çalışmalarımızı geliştirerek sürdüreceğiz. Şehrimizin markası Muşspor’umuza için gereken desteği sağlıyoruz. Amatör spor kulüplerimizin her zaman yanındayız. Sporu bir bütün olarak değerlendiriyoruz, spora ve sporcuya destekler sunmaya devam ediyoruz. Gerek tesislerimizle gerek antrenörlerimizle bu desteklerimizi arttırarak devam ettiriyoruz. 
Sizler aslında zor bir görev yapıyorsunuz. Hakemler görev aldıkları müsabakalarda gözlemler, görür, anlık karar verir. Sizin kararlarınızı herkes yorumluyor. Sizin o anlık gözleminiz ve o andaki olaya hakimiyetinizle en doğru kararı vermeye çalışıyorsunuz. Bu yönden sizlere yöneteceğiniz maçlarda kolaylıklar diliyorum. Yeni sezonun tüm hakem camiasına hayırlı olmasını diliyor ve hakemlerimize güveniyoruz. Onları daha üst liglerde görmek istiyoruz” dedi.

Hakemlere yeni sezon için TFFHGD baskılı hediyeler verildi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.