Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 2014-2015 okul sporları beden eğitimi öğretmenlerine yönelik Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi hakkında sunum yapıldı. Beden eğitimi öğretmenlerine okullardan katılımın kolaylıkla yapılabilmesi için yapılan sunumda bu yıl değişiklikler olan Okul Sporları Yönetim Sistemi, talimatları ve diğer kurallar hakkında bilgiler verildi.
Toplantıda konuşma yapan İl Müdürümüz Ali KARTAL  Sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz sporu bu sayede tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Bu nedenle okul sporları bizim için oldukça önem arz ediyor. Birçok sporcuyu yetiştirme noktasında oldukça avantajlı. 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılı okullarımıza hayırlı olsun. Tüm okullarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.
İl Müdürümüz Ali KARTAL ’ın konuşmasının ardından daha sonra toplantı soru cevap usulünde devam ederek sona erdi.
Gençlik Merkezin 'de gerçekleştirilen toplantıya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali KARTAL , Spor Şube Müdürü Hamdullah KARDAŞ, Okul Sporları sorumlusu Emirhan KARAKAYA,Okul Sporları İl Temsilcisi Celal ŞENER, Spor Şube şefi Ebru ALKES, İl Tertip Komitesi üyesi Mahmut Sönmez, İl Tertip Komitesi üyesi Vasip Ardil ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.