Sayın Valimiz Seddar Yavuz, 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil eden Muşlu sporcumuz Muhammed Taha Yıldırım’ı makamında kabul etti.

 

26-27 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda yapılan karate turnuvasında birinci olan sporcucumuz Muhammed Taha Yıldırım’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali Kartal, İlyas Sami İlkokulu idarecisi Sunay Kaya ile Milli Takım Antrenörü ve Karate Hocası Mehmet Topal eşlik etti.

 

Sayın Valimiz başarılı sporcuyu tebrik ederek yaptığı konuşmasında; “İstanbul’da düzenlenen ve 30 ülkenin katıldığı turnuvada 34 kiloda Arabistan, Mısır, Azerbaycan, Sırbistan, Ç.S.K Moskova ve Ukraynalı rakiplerini tek tek yenerek birinci olan Muhammed Taha Yıldırım’ı ve hocalarını tebrik ediyorum. Başarılı sporcumuzun 19 Mayıs tarihinde milli takım kampından sonra Balkan Şampiyonası için Sırbistan’a gideceği bilgisini aldım.

 

Sırbistan’da yapılacak turnuvada da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizlerde Muşlu sporcumuza elimizden geldiğince her türlü imkânı sunacağız.” Dedi.  

 

Sayın Valimiz her türlü desteği imkânlar dâhilinde vereceklerini belirttikten sonra başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi.