Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğiyle bu yıl 7.´si düzenlenen “Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 7. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası” ilimizde start aldı.

Muş Merkez Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve 21 il’den 123 sporcunun katıldığı programa; Sayın Valimiz Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. FethiAhmet Polat, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, kurum müdürleri, basın mensupları, sporcu ve çok sayıda güreş sever katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdülbari Aksoy tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı.Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un törende Dünya 3. sü olan Muşlu sporcu Davut Olcan’a plaket vermesinin ardından, Muş Gençlik Merkezi halkoyunları ekibi ve Muş Güzel Sanatlar Lisesi müzik korosu da sahne aldı.

Daha sonra hakemler gözetiminde başlayan müsabakalar Sayın Valimiz, protokol üyeleri ve sporseverler tarafından ilgiyle izlendi.